Overige

Uw slaapkamer bestaat natuurlijk niet alleen uit uw bed. Behalve de vele boxsprings en matrassen, hebben we ook veel accessoires en extra’s. Dit alles om het een stuk comfortabeler en gezelliger te maken in de belangrijkste kamer van uw huis. Wij hebben bijvoorbeeld mooie design klokken met echt draaiende raderen. Vetsak zitzakken in vele stoffen en kleuren. Ontelbare soorten in kussens en dekbedden. Met de slaapbanken van Innovation en Bedson, kunt U een bank kopen waar u ook perfect op kunt slapen. Dit ook weer in vele stoffen en kleuren. Al deze items vindt U in onze luxe beddenwinkel in Waddinxveen.

Unieke Design klokken

Unieke design klokken kopen met echt draaiende raderen hoeft niet duur te zijn. Deze wandklokken zijn van een zeer betaalbare en exclusieve collectie, die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Deze collectie wisselt snel en wordt steeds verder uitgebreid. Van klassiek tot een moderne klok uitstraling. Bij sommige modellen is het net of het grote broertje van uw horloge aan de muur hangt. Toch zal dit grote broertje voordeliger zijn dan uw horloge. Krijg hier een indruk van de vele verschillende modellen.

Slaapbanken Innovation

Innovation slaapbanken zijn er in vele soorten en maten. De woonkamer is het middelpunt van ons huis. Je ontvangt je vrienden daar, je deelt familiemomenten … en het hart van al dit leven is natuurlijk de bank . Omdat het essentieel is om u thuis goed te voelen, stellen zij al hun knowhow ter beschikking om u het beste te bieden op het gebied van een slaapbank. Daarom hebben wij hier dan ook een brede collectie van staan. Voor de juiste sfeer, staan deze verspreid in de winkel.

Deze Deense fabriek is al tientallen jaren marktleider in dit gebied. Zij bezitten de technologie dat een revolutie teweeg heeft gebracht.  Hierdoor kunt u de slaapbank met één hand openen, zonder de kussens te hoeven verwijderen.

Uw bank wordt in een oogwenk een bed. Ze werken samen met de grootste beddenmerken, om de beste kwaliteit en het meest geschikte comfort te garanderen. Prijzen voor een luxe  2-persoons slaapbank beginnen vanaf 791,–

Slaapbank Cubed Sfeer

Gerelateerde berichten

Contact

Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom in onze winkel.

Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 

Advies nodig

Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:

Advies over slaapsystemen
Advies over kasten
Advies over matrassen
Advies over lease mogelijkheden