Boxsprings

Ineens weet u het: u wilt een boxspring kopen. Dus gaat u naar de grootste boxspringspecialist van de randstad met meer dan 120 ligplekken. Hier vindt u een enorme diversiteit aan boxsprings. Kiest u dan voor een vlakke of een verstelbare boxspring? Welke maat moet uw nieuwe bed worden? Het makkelijkste voor u is om naar onze showroom te komen. Vele merken luxe boxsprings met veel mogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd de juiste keuze kunt maken. Van verschillende merken hebben wij ook een speciale aktie boxspring of een jubileum boxspring. Wel een echt merk product maar voor een scherpere prijs en met het beste advies.

Ook is er een goedkopere boxspring collectie genaamd Milano. Dit zijn echte boxsprings met een kern met Bonell veren. Prijs is hier belangrijk, zonder concessies aan het uiterlijk te doen. Kom dus snel Waddinxveen! (direct naast Gouda)

Gevarieerd aanbod

Vele boxspring merken staan uitgebreid in vele variaties in de showroom. Boxspring aanbiedingen in een vlakke uitvoering en elektrische boxspring aanbiedingen hebben wij van bijvoorbeeld Velda van Veldeman Bedding uit België. Sinds 2008 werken wij ook met het Friese merk Avek. Van deze fabriek hebben wij 3 verschillende slaap systemen staan, namelijk NoflikLjocht en het jubileum model 1927. Hierdoor heeft u keuze uit de beste merken voor de beste prijs. Vergelijk samen met onze opgeleide en ervaren slaap adviseurs om uw ideale slaap systeem te vinden.

Boxspring – Perzona

Dankzij de unieke MyScan van Perzona  wordt het meest persoonlijke matras ooit voor u gemaakt.
Slapen doet iedereen, maar er is maar één iemand zoals jij. Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Met behulp van ons unieke MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw. Deze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien tot veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en past zich zo volledig aan jouw lichaam aan, zodat je precies die ondersteuning krijgt die jij nodig hebt

Indien u de absolute top in lig comfort en uiterlijk wilt, dan heeft u vele mogelijkheden. Behalve een vlakke boxspring kunt u uw persoonlijke matras ook met bodem met 2 motoren combineren. Meer ondersteuning biedt de variant met 4 motoren, waardoor u precies de ondersteuning in de knie of nek kunt kiezen. Is alleen het beste goed genoeg voor U? Kies dan voor de bed bodem met 4 motoren in de PLUS uitvoering. Bij dit model heeft u per persoon uw eigen ingebouwde masseur en uitstap led verlichting. Bij dit alles bieden we  90 dagen slaapgarantie.

Boxspring – Auping

Van Auping staat er een uitgebreide collectie bedden en boxsprings, waarbij duidelijk wordt dat design en ligcomfort uitstekend samen gaan. Ook losse Auping matrassen kunt u uitstekend proberen. Dit bekende Nederlandse bedden merk kunt u perfect testen op comfort en het uiterlijk bekijken en ervaren. De Original en de Criade boxspring vergelijken, zodat u de beste keuze kunt maken. Uit vele stoffen en kleuren kan alles samen gesteld worden. Wilt u witte matrassen of mee gestoffeerde matrassen met topmatrassen.

Shop Auping boxsprings

Boxspring – Tempur

TEMPUR® materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt.

Vandaag de dag is het TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor al hun matrassen en hoofdkussens. Deze matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation. Vanwege de blijvende groei in populariteit van boxsprings heeft ook Tempur zijn collectie hiermee uitgebreid. Nu kunt u Uw Tempur matras bijvoorbeeld combineren met de Zero G bodem of u kiest gelijk voor het North slaapsysteem.

Door de unieke open-celstructuur absorbeert het materiaal bewegingen van uw partner en het verlicht de druk op belangrijke zones van uw lichaam op een manier dat dit materiaal zo uniek maakt.

Dit complete assortiment matrassen en hoofdkussens bevat uniek materiaal met unieke kenmerken. Dus wat uw voorkeur ook heeft – zachter, steviger, eenvoudiger draaien of een koeler gevoel. Het materiaal zal iedere nacht weer optimaal presteren. Op dit moment wordt Tempur in meer dan 90 landen verkocht. Hierdoor blijft dit de snelstgroeiende en de grootste matras fabriek ter wereld.

Wanneer u eenmaal op een TEMPUR® matras en kussen geslapen heeft, realiseert u zich: geen matras slaapt zoals TEMPUR®. Daarom wordt TEMPUR® als nummer 1 gewaardeerd in klanttevreden-
heid in Nederland.

Shop Tempur boxsprings

Boxspring – Beka

BEKA®, DE BESTE PLEK TER WERELD.
Ken je dat gevoel dat je ervaart als je je neervlijt in pure luxe en deugddoend comfort?
Die zalige ervaring dat je weer helemaal jezelf wordt?
Die unieke gewaarwording dat de dag van je afglijdt?
Dat gevoel wil Beka® je schenken.

Al sinds 1935 creëren ze bij Beka® daarom voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort. Een unieke plaats waar je herbront, nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en … geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar je ’s ochtends met plezier je ogen opent, klaar voor een wonderlijk nieuwe dag.

Die plaats is jouw Beka® bed. De beste plek ter wereld.

Beka bedden is een onderdeel van de beurs genoteerde Recticel groep. Zij maken exclusief gebruik van het unieke Geltex materiaal als afdekking van de matrassen en/of topmatrassen. Geltex is uniek in vorm vastheid en ventilatie.

Reeds 20 jaar is Beka trots hofleverancier. Een bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van hun producten. En niet voor niets, want zij streven perfectie na in elk aspect van onze onderneming. A way of life! Tijdens het slapen veranderen we tot 80 keer van lichaamshouding. Als je matras een te hoge druk uitoefent op je lichaam, word je vaak wakker. Het nieuwe GELTEX®-schuim zorgt voor een speciaal druk verlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van het lichaam.

Velda

Meer info

Tempur

Meer info

Perzona

Meer info
Contact
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent v an harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
Maak een afspraak