avek bed

Avek

In 1927 zag het leven in het Friese Surhuisterveen er heel anders uit dan nu. Voor de bewoners van de veengebieden was het een zwaar bestaan, waarbij ze de nodige problemen hadden. Grootvader Roelf Kok was – zoals ze in Friesland zeggen – een ‘oprjochte’ kerel: een eerlijke man met praktische oplossingen. In zijn manufacturenwinkel kreeg hij veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaardafmetingen. Zo ontstond het idee om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over de oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven.

Anno nu
Tegenwoordig is het een beddenmerk voor heel Nederland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, welke op maat gemaakt wordt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’.

Tegenwoordig vormen innovatieve ideeën de basis voor deze hoogwaardige bedden en boxsprings, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Momenteel hebben zij ook het actiemodel de “1927” boxspring, welke in diverse uitvoeringen leverbaar is. De boxspring kan ook vlak of elektrisch verstelbaar geleverd worden. Oftewel vele mogelijkheden voor een betaalbare prijs.

De Avek 1927 is als 2-persoons uitvoering leverbaar vanaf: € 2.895,–
De Avek 1927 is als  1-persoons uitvoering leverbaar vanaf: € 1.655,–

Boxspring Noflik Stins van Avek met styling

Avek Boxspring Noflik

In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam en prettig, wat precies is wat deze boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ’s nachts geniet van een goede nachtrust. Ontwerper Hans Daalder liet zich voor inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat zie je terug in een heldere en pure vormgeving met subtiele details, waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen.

Opvallend ligcomfort in onze showroom krijgt u doordat er 3 verschillende uitvoeringen staan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een extra luxe minipocket topmatras welke met latex afgedekt wordt. Ook kunt u  het verstelbare Ergo systeem bij ons testen, waarbij u uw schouder of heupen electrisch meer of minder in het bed kunt laten wegzakken.

Avek-1927

Avek Boxspring 1927

De 1927 jubileum boxspring wordt met vakmanschap in de fabriek in Friesland gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. We gebruiken kwalitatief goede materialen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen.

Het oprichtingsjaar 1927 is de oorzaak van dit model. De comfortabele Boxspring 1927 is geïntroduceerd tijdens hun 80-jarig jubileum, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste beddencollectie.

Aan de basis van elk 1927 boxspring bed is een goed ondersteunende boxspring met een duurzame pocketvering. Jouw lichaam wordt door de combinatie van de box, de royale pocketvering matras en de luxe topmatras optimaal ondersteund. Een 1927 bed biedt je vele jaren ontspannen en gezond slapen.

Avek Boxspring Fier bij de Boxspringspecialist.nl. Kom langs!

Avek Boxspring Fier

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Avek_Boxspring_Simmer-1920x1080px2

Avek Boxspring Simmer

De nieuwe Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Nederlandse zomers. In een Simmer, het Friese woord voor zomer, ontwaak je heerlijk fris en fit omdat het een extra goed ventilerend bed is. De ingebouwde spiraalbodem laat het bed ademen, waardoor jij je prettig en ontspannen voelt. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Avek_Boxspring_Ninety

Avek Boxspring Ninety

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken wij, in onze eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege ons 90 jarig jubileum introduceren wij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras met zones, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro. Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.995 euro! Test ‘m nu bij je dealer.

Gerelateerde berichten

Contact

Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom in onze winkel.

Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 

Advies nodig

Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:

Advies over slaapsystemen
Advies over kasten
Advies over matrassen
Advies over lease mogelijkheden