beka boxsprings

Beka bedden

Ken je dat gevoel dat je ervaart als je je neervlijt in pure luxe en deugddoend comfort?
Die zalige ervaring dat je weer helemaal jezelf wordt? Die unieke gewaarwording dat de dag van je afglijdt? Dat gevoel wil Beka® je schenken.

Al sinds 1935 creëren we bij Beka® daarom voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort.

Een unieke plaats waar je herbront, nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en … geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar je ’s ochtends met plezier je ogen opent, klaar voor een wonderlijk nieuwe dag.

Die plaats is jouw Beka® bed. De beste plek ter wereld.

Bij Beka® zijn we continu onderweg naar de beste plek ter wereld. De grondleggers van ons bedrijf geven daarbij de richting aan. Hun liefde voor het vak gidst ons. Hun drang om te innoveren inspireert ons. Zij stuwen ons verder. Het vertrekpunt: een ijzerwinkel in Zwevegem. De bestemming: het ultieme slaapcomfort.

Beka Geltex matrassen

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef echter inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka® nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.

Tevens kun je de Criade uitbreiden met een hoofd- en voetbord, deze zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl – van design tot klassiek. De geselecteerde stoffen die beschikbaar zijn voor de Criade zijn allen slijtvast en kleurecht.

Beka boxsprings

Slapen wordt heerlijker dan ooit in de boxsprings van Beka®. Elke boxspring wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Kies uw mooiste hoofdbord, of laat deze weg. De boxspring kan in 3 verschillende diktes. Altijd uw ideale uiterlijk en instaphoogte. Kies uw poten set op 10 of 15 cm hoog.  Verder heeft u de keuze uit luxe witte matrassen, of met gestoffeerde matrassen met een Geltex topmatras. Hierbij hoeft u zelfs de topmatras niet meer te draaien of te keren.

Beka hoofdkussens

Een betere nachtrust begint bij het juiste hoofdkussen. Een goed slaapsysteem bestaat niet alleen uit een aangepaste bodem en matras, maar ook uit een hoofdkussen dat bij jouw slaapprofiel past.

Voor elk van deze kussens gebruiken we uitsluitend innovatieve materialen. Zo vormt jouw hoofdkussen altijd de perfecte aanvulling op jouw slaapcomfort.

Beka lattenbodems

Slapen is energie opdoen. En dat gebeurt optimaal door een Beka® matras te combineren met een Beka®lattenbodem. Beiden zijn ontwikkeld vanuit dezelfde kijk op slapen en bieden een perfecte ondersteuning van het lichaam. Dankzij onze lattenbodems geniet je elke nacht opnieuw van een diepe en verkwikkende slaap. Dat is nodig, want enkel tijdens een deugddoende nachtrust komen lichaam en geest helemaal tot rust. Een goede matras en lattenbodem zijn dus elementair om elke dag fris en vol energie te starten.

Beka kopen in Zuid-Holland

Waarom koopt u uw Beka matrassen en boxsprings bij ons? Heel simpel, wij geven 90 dagen slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij werken alleen met ervaren montage experts.

Waddinxveen ligt heel centraal en is makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Gouda, Boskoop, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn. Alle klanten van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam komen. Ook kunt u bij ons alle merken onder 1 dak vergelijken. Probeer bijvoorbeeld het verschil met een bed van TempurAvekMline of Velda.

Gerelateerde berichten

Contact

Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom in onze winkel.

Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 

Advies nodig

Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:

Advies over slaapsystemen
Advies over kasten
Advies over matrassen
Advies over lease mogelijkheden